ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Abdülhamid Han İlkokulu

Nis

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri ile Göbeklitepe gezisi düzenlenmiştir.

Nis

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak; Eyyübiye İlçesi Abdülhamid Han İlkokulu Anasınıfı’nda eğitim gören öğrencilerimize "Kişisel Güvenlik Kuralları", "Trafik Güvenliği" ve "Polislik Mesleğinin Tanıtımı" konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Nis

22 Nisan Pazartesi günü öğrencilerimize ilçemiz Diş Hekimleri tarafından diş sağlığını koruma eğitimi verilmiştir.

Nis

Öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DEMİR'i ziyaret etti.

Nis

3B Sınıfı olarak Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

Nis

Sınıfımızda paralarımızı öğreniyoruz. Paralarımızı öğrenirken alışveriş yapmazsak da olmaz dedik ve kendi dükkanımızı kurduk.

Mrt

Kütüphane Haftasına özel 3B ile bugün kendi kitaplarımızı oluşturduk. Kendi hikayelerimizi yazdık, kitabımızı resimlerle dikkat çekici hale getirdik.

Mrt

3B sınıfı olarak canlılar dünyası ünitemizi bitirdik.

Mrt

3B sınıfından öğrencimiz Emine Aslan 22 Mart'ın Dünya Su Günü olduğunu araştırmaları sonucunda öğrenmiştir.

Mrt

2/F sınıfı olarak şehitleri anma günü etkinlikleri yapılarak günün önemi öğrenilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günüdür.

Şbt

Bugün okulumuzda Anasınıfı B şubesi öğrencileriyle birlikte “Victor Vasarely” ile tanıştık.

Şbt

3B sınıfıyla bu hafta Hayat Bilgisi dersinde deprem çantasında neler olması gerektiğini öğrendik.

Şbt

16 Şubat Cuma günü okulumuz anasınıfları tarafından "Şapkalar Çıldırmış Olmalı" etkinliği düzenlendi.