ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Abdülhamid Han İlkokulu

BİGEP

May

3 B sınıfımızla geometrik şekilleri işledikten sonra kendimiz de geometrik şekilleri oluşturmaya karar verdik ve ortaya bu tatlı görüntüler çıktı.

Nis

30 Nisan Salı günü okulumuzda BİGEP kapsamında 3. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Kesir konumuzda eğlenerek öğrenme ilkemizi bırakmıyoruz ve pizza ile dilimlerinden kesirler oluşturuyoruz.

Mrt

Bütün, yarım ve çeyreği tekrar ettik. Tekrar ederken de kendi Kesir Adamlarımızı oluşturduk.

Mrt

BİGEP kapsamında eğitici ve geliştirici faaliyetler yapmaya devam ediyoruz.

Mrt

2/F sınıfı olarak dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında deyimleri canlandırıp öğreniyoruz.

Mrt

2/F Sınıfı olarak yapmış olduğumuz BİGEP kapsamında ki etkinliğimiz hayvanları tanımaya yönelik bir çalışmadır.

Mrt

2/F olarak yaptığımız BİGEP kapsamındaki etkinliğimiz çocukların sayı sayma becerilerini geliştirirken eğlenmeyi de içermektedir.

Mrt

3/A sınıfımızda BİGEP kapsamında etkinlik gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz renkleri ve şekilleri akıllarında tutup doğru bir şekilde yerleştirmişlerdir.

Mrt

Gördüğümüz eski konuları unutmak istemiyoruz. Bu yüzden ara ara onları da tekrar ediyoruz.

Mrt

BİGEP Projesi kapsamında düzenlenen “Anne Atölyesi” için bugün de velilerimizle birlikteydik.

Mrt

En iyi öğrenme şekli, yaparak yaşarak öğrenmektir. Bunu biliyoruz ve buna uygun hareket ediyoruz.

Şbt

29 Şubat Perşembe günü BİGEP kapsamında 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak ölçme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz okulöncesi öğretmenlerinin hazırladığı anne atölyesi kapsamında velilerimizle beraber çini sanatı etkinliği gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfında bir çokluğun belirtilen birim kesir kadarını belirleme kazanımı için etkinlik gerçekleştirilmiştir.