ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Abdülhamid Han İlkokulu

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda bugün Anasınıfı B Sınıfı öğrencileriyle birlikte "Limonata" yaptık.

Ekm

Okulumuzda bugün Anasınıfı B Sınıfı öğrencileriyle birlikte Wasily Kandinsky ile tanıştık.

Ekm

Okulumuzda bugün Anasınıfı B Sınıfı öğrencileriyle birlikte“4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü" kutladık.

Ekm

Okulumuzda bugün Anasınıfı B Sınıfı öğrencileriyle “1 Ekim Dünya Çocuk Gününü" kutladık.

Eyl

Krokinin ne olduğunu öğrenen 3-B sınıfı kendi sınıfının krokisini kağıtlara aktardı.

Eyl

3-B Sınıfı öğrencileri fen bilimleri dersinde Dünya'nın Katmanlarını öğrendi.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası panosu hazırlanmıştır.

Eyl

Okulumuz, Anasınıfı B Şubesi olarak 22.09.2023 tarihinde  ilk mutfak etkinliğimizi ailelerimizin  de katkılarıyla turşu kurarak gerçekleştirdik.

Eyl

1/B sınıfında Mevlid Kandili münasebetiyle değerler eğitimi etkinliği yapılmıştır.

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Haz

2/A ve 3/A SINIFI öğrencilerinin sinema etkinliği emeği geçen 2/A ve 3/A  sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

BAHAR ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK DERECE GİREN OKULLARIMIZI TEBRİK EDERİZ.

May

Okulumuza öğretmenlerimiz tarafından davet edilen müzik sevdalısı gençler tarafından öğrencilerimize müzik ziyafeti gerçekleştirildi. Emek veren hocalarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

FEN LABORATUVARI AÇILIŞIMIZA TEŞRİF EDEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE ŞUBE MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.